1- انواع بی سیم  

 

سه نوع اصلی هدفون بی سیم وجود دارد که می توان آن ها را در دو دسته جای داد آن‌هایی که به یک فرستنده جدا نیاز دارند و آن هایی که ندارند.
در مورد اولی هدفون‌های مادون قرمز و فرکانس رادیویی وجود دارند. البته مادون قرمز اندکی قدیمی شده است، اما هدفون‌هایی که از آن استفاده می‌کنند هنوز هم توسط شرکت هایی مثل Sennheiser تولید می‌شوند. مادون قرمز بیشتر برای تلویزیون استفاده می شود، اما به یک خط  بدون مانع بین هدفون و فرستنده نیاز دارد، که به معنای محدودیت در فاصله و زاویه ای است که می توان از آن استفاده کرد.

sennhesier ir


فرکانس رادیویی قوی تر است. هدفون های بی سیمی که از فرکانس رادیویی استفاده می کنند ( مانند  Sony MDRRF985RK در تصویر بالا) می توانند در محدوده تا 50 متری کار کنند، و سیگنال های آن ها از دیوار نیز می گذرد، که باعث می شود بتوان علاوه بر تلویزیون از آن برای استریو خانگی نیز استفاده کرد. البته تداخلات یک مشکل بزرگ است: با افزایش فاصله و دیگر دستگاه های بی سیمی که از همان محدوده فرکانس استفاده می کنند ( معمولا بین 800 تا 900 مگاهرتز) تداخلات بیشتر می شوند. مادون قرمز نیز مانند بلوتوث از این مساله در امان نیست.
اگر هدفونی بدون فرستنده می خواهید بلوتوث بهترین گزینه برای شماست. البته این هدفون ها به تکنولوژی بلوتوث نیاز دارند که گوشی ها،لپ تاپ ها،کنسول های بازی و تلویزیون های مدرن آن را پشتیبانی می کنند. بلوتوث محدوده ی حدود 10 متری دارد.

 
2- بلوتوث و کیفیت صدا

 

بزرگترین مشکل در مورد هدفون های بلوتوثی این بوده که کیفیت صدای آن ها پایین است چرا که هدف اصلی بلوتوث ،گوش دادن به موزیک با کیفیت بالا نیست.


مقایسه


اولین نسخه های بلوتوث صدایی دیجیتالی بسیار بدی ارائه می دادند. با افزایش تقاضا بیشتر تمرکز روی افزایش کیفیت صدا در نسخه های بعدی قرار گرفت. پیشرفت های بیشتری در بلوتوث 3.0 و 4.0 و همچنین در کد aptX ایجاد شد. ادعا شده که aptX کیفیتی مانند سی دی دارد، و به تولید انبوه رسیده است. برای استفاده از آن لازم است که هر دو هدفون و موزیک پلیر شما آن را پشتیبانی کنند. سامسونگ، ال جی، موتورولا و اچ تی سی از سازندگان گوشی های هوشمندی هستند که aptX را پشتیبانی می کنند. اپل هنوز در میان آن ها نیست. همچنین لازم است به یاد داشته باشید که بلوتوث مقصر اصلی برای کیفیت پایین در هدفون های بلوتوثی است، دلایل دیگری نیز وجود دارد که شامل کیفیت خود هدفون ها و دستگاه صوتی که از آن استفاده می شود نیز می باشد.

 

تاخیر


یک مشکل دیگر در هدفون های بلوتوثی تاخیر است. این تاخیر فاصله کوتاهی است که بین سیگنال صوتی که وارد هدفون می شود و زمانی است که شما آن را می شنوید. اگر در حال شنیدن موزیک باشید متوجه آن نمی شوید، اما اگر در حال دیدن یک ویدئو باشید متوجه این عدم هماهنگی خواهید شد.
این تاخیر با توجه به تنظیمات سخت افزاری و نرم افزاری که دارید تفاوت پیدا می کند. بلوتوث 4.0 تاخیر کمی دارد، و در مقایسه با نسخه های قدیمی تر بهتر عمل می کند.

 
3- طول عمر باتری

 

هدفون های بی سیم خود نیاز به شارژ جداگانه دارند. که ممکن است دارای باتری قابل شارژ و یا باتری های یک بار مصرف استاندارد باشند. برای هدفون هایی که نیاز به فرستنده دارند، معمولا فرستنده نیز خود نیاز به شارژ پیدا می کند. برای هدفون های بلوتوثی طول عمر باتری معمولا باید بین 8 تا 12 ساعت باشد. که باعث می شود بتوانید کل روز از آن ها استفاده کنید. Sony DR-BTN200 قول 40 ساعت را داده است! به یاد داشته باشید که طول عمر باتری به میزان صدا نیز بستگی دارد. هرچه صدای موزیک شما بلند تر باشد، طول عمر باتری کوتاه تر می شود. طول عمر باتری که سازندگان می گویند در بهترین حالت  در نظر گرفته شده است و معمولا کمتر از چیزی است که گفته می شود.
معمولا سه ساعت برای شارژ باتری نیاز است و از یک کابل یو اس بی مینی و یا میکرو استفاده می شود.

 
4- NFC

 

تنظیم هدفون های بلوتوثی بسیار راحت است. کافی است که آن را با دستگاه صوتی خود – گوشی هوشمند، تبلت و یا لپ تاپ -جفت (pair) کنید. این کارمعمولا توسط یک نرم افزار بلوتوث که در دستگاه وجود دارد انجام می شود. لازم است که یک کد عبور را در زمان نصب وارد کنید. که می توانید آن را در بروشور هدفون خود بیابید، البته در بیشتر مواقع این کد 0000 می باشد.
البته بعضی هدفون ها NFC را پشتیبانی می کنند ( مانند Sony DRBTN200 ). NFC یک تکنوفوژی دیگر بی سیم است که به دستگاه ها این امکان را می دهد که با قرار دادن آن ها در نزدیکی هم با هم ارتباط برقرار کنند. وقتی که از آن برای اتصال با یک دستگاه با قابلیت  NFC استفاده شود- مانند بسیاری از گوشی های هوشمند اندروید و البته نه آیفون- می توانید هدفون خود را به راحتی با این دستگاه جفت کنید. این تکنولوژی باعث می شود که شما نیازی به کد گذر برای تنظیمات اولیه نداشته باشید و پروسه اتصال دوباره را تسریع می کند.

 
5- کنترل از راه دور

بسیاری از هدفون های سیم دار یک ریموت سیم دار روی کابل خود دارند. که برای پخش، قطع و جلو زدن موزیک ها و همچنین پاسخ دادن و رد تماس استفاده می شود- که معمولا یک میکروفون کوچک نیز دارند. هدفون های بی سیم معمولا این گزینه ها را ندارند. در عوض معمولا همه این گزینه ها در یکی از گوشی ها قرار داده می شوند.
قابلیت دسترسی به این کنترل ها چیزی است که همیشه باید قبل از خرید آن را کنترل کنید. به نظر می رسد که معمولا بیشتر به زیبایی آنها توجه می شود تا کارایی آن ها که باعث می شود یافتن این کنترل ها بسیار دشوار شود، به خصوص اگر در باشگاه ورزشی باشید.

 
6- شکل و اندازه

هدفون های بی سیم معمولا در سه مدل استاندارد می آیند: بالای گوش، روی گوش و در گوش. دو مدل اول بیشتر شبیه به مدل های سیم دار هستند و مانند آن ها عمل می کنند. اما مدل های توی گوشی تا حدی متفاوتند.
برای این که رادیو بلوتوثی و باتری در آن ها جای گیرد ( مانند JayBird BlueBuds X) یا گوشی های بزرگتری دارند و یا دو جز آن ها با یک کابل به هم متصل هستند، و یا این که اندازه آن ها معمولی است اما یک پشت گردنی ضخیم دارند که وسایل الکترونیکی را در خود جای می دهند. نسل بعدی هدفون های بلوتوثی میان گوشی البته متفاوت هستند.
Dash از شرکت Bragi گوشی هایی هستند که بدون نیاز به کابل و یا پشت گردنی در گوش قرار می گیرند. همچنین آن ها دارای 4 گیگابایت فضای ذخیره سازی هستند. FreeWavz گوشی های بزرگتری طراحی کرده است. هر دو این هدفون ها قابلیت هایی برای تناسب اندام از جمله مانیتور ضربان قلب را نیز دارند.
البته مشخص است که طول عمر باتری مدل های کوچک کمتر از مدل های بزرگ تر می باشد.

چیزهایی که باید درباره هدفون بی سیم بدانید

بهترین کارت گرافیک برای ماینینگ

راهنمای کامل خرید رم (RAM)

های ,ها ,هدفون ,یک ,استفاده ,بلوتوث ,آن ها ,می شود ,هدفون های ,است که ,از آن

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروش لاستیک adljooyan خرید فروش کتاب موفقیت با متد های جدید اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها هنرستان فنی وحرفه ای دخترانه سمیه وبلاگ دکتر موسوی مقدم ابزارآلات صنعتی و معدنی آنفولانزا و آلودگی هوا دایان فایل میرزا